آموزش کامل طرز تهیه سالاد کاردینال مجلسی فرانسه خوشمزه و قالبی

آموزش کامل طرز تهیه سالاد کاردینال مجلسی فرانسه خوشمزه و قالبیدستور آشپزی و طرز تهیه سالاد کاردینال خوشمزه و مجلسی در منزلمواد لازم سالاد کاردینالسیب زمینی :•: نیم کیلومغز کرفس یا کاهو :•: ۲ عددبرنج پخته شده :•: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوریگردوی خرد شده :•: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوریسس مایونز :•: یک پیمانهسرکه یا آب لیمو :•: یک دوم پیمانهنمک و فلفل :•: به مقدار کافیدستور آشپزی و طرز تهیه سالاد کاردینال خوشمزه و مجلسی در منزلطرز تهیه سالاد کاردینالبرای تهیه سالاد کاردینال ابتدا سیب زمینی را در ظرف آبی می اندازیم تا آپز شود سپس پوست سیب زمینی آبپز شده را میگیریم و آنها را با چاقو به صورت ورقه ورقه برش میدهیم،بعد مغز کاهو ویا کرفسمان را که قبلا خوب شسته ایم را باریک وبلند خلالی میکنیم و در ظرفی سس مایونز را با سرکه و نمک وفلفل خوب مخلوط میکنیم تا طعمشان را یکدست کنیم.سپس سیب زمینی و کاهو یا کرفس و برنج و مغز گردو  را به سسی که درست کردیم می افزاییم و خوب مخلوط میکنیم و مواد را زیر رو میکنیم تا سس به خورد تمام مواد مان برود.و در آخر سالاد آماده شده را در ظرفی شیشه ای که نمای زیباتری داشته باشد میریزید و روی سالاد کاردینال را با کالباس یا ژامبون و زیتون و گردو تزئین کنید.می توانید برای زیبایی بیشتر سالاد کاردینال کالباس را با انواع قالب ها مدل بدهید که این کاملا سلیقه شما را می طلبد.سالاد کاردینال یک سالاد مجلسی و بسیار اسپشیال است که در مجالس خاص تهیه می شود که شما هم می توانید برای مهمانی هایتان تهیه نمایید.آموزش کامل طرز تهیه سالاد کاردینال مجلسی فرانسه خوشمزه و قالبی ۴٫۳ ۳۰

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *