آموزش کامل طرز تهیه حلوای زنجبیلی خوشمزه و ساده تبریزی

آموزش کامل طرز تهیه حلوای زنجبیلی خوشمزه و ساده تبریزیآموزش آشپزی و طرز تهیه حلوای زنجبیلی خوشمزه و مجلسی در منزلمواد لازم حلوای زنجبیلیروغن جامد :•: نصف پیمانهکره :•: ۱۰۰ گرمآرد سفید :•: دو پیمانهآرد برنج :•: نصف پیمانهپودر قند :•: دو پیمانهپودر زنجبیل :•: یک قاشق غذاخوریپودر هل سبز :•: یک قاشق مرباخوریپودر پسته :•: به میزان لازمآموزش آشپزی و طرز تهیه حلوای زنجبیلی خوشمزه و مجلسی در منزلطرز تهیه حلوای زنجبیلیبرای تهیه حلوای زنجبیلی یا زنجفیلی ابتدا تابه را روی اجاق گاز قرار میدهید و آن را روشن میکنید و روی حرارت ملایم قرار میدهید،سپس روغن جامد و کره را به یکباره داخل تابه بریزید،تا زمانی که آب شوند سپس موقع اضافه کردن آرد سفید ،پس آرد را داخل تابه ریخته وتفت دهید ، حدودا ۱۰دقیقه کافی است.سپس آرد برنج را بریزید وخوب تفت دهید.نکته ای که باید به آن اشاره شود اینست که نباید بگذارید رنگ حلوا قهوه ای شود.هنگامیکه آردتان آماده شد تابه را از روی شعله برداریدو هل و پودر قند و پودر زنجبیل را به  آن بیفزایید .سپس حلوای زنجبیلی را در ظرفی ترجیحا مستطیل شکل در سینی ریخته و روی حلوا را صاف و مرتب کنید و برای زیباتر شدن آن کمی پودر قند و پودر پسته به روی آن بریزید و بگذارید تا سرد شودبه هر مدلی که دوست دارید برش دهید و این حلوای خوش مزه را نوش جان کنید. برای تزیین حلوا هم می توانید از پودر نارگیل ، بادام و پسته استفاده نمایید.این حلوای خوشمزه و مجلسی را می توانید به صورت لوزی و مربعی هم برش بزنید. روش برش زدن حلوای زنجبیلی به نوع تزیین شما بستگی دارد.آموزش کامل طرز تهیه حلوای زنجبیلی خوشمزه و ساده تبریزی ۲٫۸ ۱۳۸

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *