آموزش طرز تهیه اکبر جوجه اصیل و واقعی شمالی خوشمزه و رستورانیآموزش آشپزی و دستور پخت اکبر جوجه مخصوص گلوگاه رستورانی خوشمزه را در مجله “پاتوق من” بیاموزید.مواد لازم اکبر جوجهمرغ مخصوص جوجه کباب :•: یک کیلوگرمبرنج :•: ۵ پیمانهرب انار شیرین :•: دو پیمانهلیمو ترش :•: یک کیلوگرمزعفران دم کرده :•: سه قاشق غذاخوریروغن مایع :•: سه پیمانهنمک و فلفل :•: به میزان لازمآموزش آشپزی و دستور پخت اکبر جوجه مخصوص گلوگاه رستورانی خوشمزهطرز تهیه اکبر جوجهبرای تهیه اکبر جوجه قطعه های مرغ را یک روز قبل از درست کردن این غذا در آبلیمو ترش ، مقدار کمی آب و نمک میخوابانید (اگر زمان کم دارید ۴ ساعت هم خوب است) بعد در صافی قطعه مرغ ها را قرار میدهید، در تابه ای (گود باشد راحت تر هستید) روغن میریزید تا حسابی داغ شود و جوجه ها را در داخل آن بچینید.جوجه ها شروع میکنند به آب انداختن که این باعث مغز پخت شدن جوجه میشود. هنگامی که آب جوجه تمام شد جوجه را پشت و رو کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود و جوجه ها را از روغن خارج کنید و روی آن را رب انار بریزید و با استفاده از جعفری تزئین کنید.در مازندران اکبر جوجه را با پلو زعفرانی میل میکنند.پلو را کته آماده میکنند و زعفران دم کرده را هنگامی که آب برنج درحال حباب زدن است به آن می افزایند. همچنین در کنار اکبر جوجه ای که نوش جان میکنند یک کاسه رب انار نیز میگذارند که به عنوان سس تلقی میشود.اکبر جوجه چیست ؟اکبر جوجه ، نام یک رستوران زنجیرهای و نیز لقب علیاکبر کلبادی بنیانگذار این رستوران ها و ابداع کننده این غذاست. این غذا هم اکنون به صورت یکی از غذاهای محلی مازندران در آمده است. ابتدا جوجههای محلی یک روز در آب و لیمو خوابانده میشود و سپس با روغن سرخ میشوند و به همراه برنج زعفرانی و مقداری رب انار شیرین سرو میشود.آموزش طرز تهیه اکبر جوجه اصیل و واقعی شمالی خوشمزه و رستورانی ۴٫۱ ۳۹۹