آموزش طرز تهیه خورش ماست اصفهانی مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ

آموزش طرز تهیه خورش ماست اصفهانی مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغخورش ماست یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که اصلتش متعلق به اصفهان است. جالب است بدانید خورش ماست مانند دیگر خورش ها غذای اصلی نیست و بیشتر به عنوان پیش غذا یا دسر مصرف می شود.آموزش آشپزی و دستور تهیه خورش ماست اصفهانی ها مجلسی و خوشمزهمواد لازم خورشت ماستماست چکیده :•: ۲٫۵ کیلوگرمشکر :•: ۱ پیمانهزرده تخم مرغ :•: ۲ عددآب :•: ۳ پیمانهپیاز :•: ۱ عددگلاب ، زردچوبه و نمک :•: به میزان کافیزعفران ساییده :•: به میزان کافیخلال پسته ، بادام و زرشک :•: برای تزیینگوشت گردن بدون استخوان یا سینه مرغ :•: ۳۵۰ گرمآموزش آشپزی و دستور تهیه خورشت ماست اصفهانی ها مجلسی و خوشمزهطرز تهیه خورشت ماستابتدا گوشت گردن یا سینه مرغ را داخل قابلمه پر از آب می ریزیم و آنرا به همراه پیاز ، زردچوبه و نمک آبپز می کنیم تا بوی نامطبوعش از بین برود.اگر گوشت گردن استخوان داشت ، ابتدا استخوان ها را با دقت جدا می کنیم سپس گوشت را داخل یک ظرف مناسب مثل ظرف مسی یا تفلون خوب می کوبیم ، در حین کوبیدن کمی از آب گوشت را به گوشت اضافه می کنیم تا یکدست شود و رنگش کمی سفید شود.ماست ، شکر و زرده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه خوب مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم . مواد را تا زمان جوش آمدن به هم میزنیم .بعد از جوش آمدن مواد داخل ظرف ، گوشت کوبیده شده را در داخل تابه ای بزرگ می ریزیم و مخلوط ماست ، شکر و زرد تخم مرغ را به ان اضافه می کنیم و به خوبی مواد خورش ماست را مخلوط می کنیم.اگر مراحل کار را به درستی انجام داده باشید باید خورشت ماست ما به خوبی کش بیاید. در این مرحله زعفران آب کرده و در صورتی که مایل باشیم گلاب را به خورش اضافه می کنیم.حال می توانیم خورش ماست مان را با زرشک ، مغز پسته و خلال بادام تزیین کنیم و داخل یخچال قرار دهیم تا زمانی که می خواهیم خورش ماست را سرو کنیم. برای داشتن خورشتی بهتر از ۲۴ قبل از مهمانی خورش را درست می کنیم و داخل یخچال قرارمی دهیم.این خورش به طور معمول مانند خورش فسنجان و خورش قورمه سبزی داغ سرو نمی شود . توجه داشته باشید از ظرفی با جنس روی برای کوبیدن گوشت خورش ماست استفاده نکنید ، در غیر اینصورت رنگ غذا تیره می شود.تصاویر تزیین خورش ماستتزیین خورشت ماست بسیار زیبا به سبک سنتی و شبیه به گلتزیین زیبا و با سلیقه خورش ماست اصفهونی به شکل گل رز سرخ و زیباآموزش طرز تهیه خورش ماست اصفهانی مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ ۳٫۹ ۵۴

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *