آموزش کامل طرز تهیه شنیسل مرغ خوشمزه و خانگی سریع و سادهآموزش آشپزی و دستور پخت شنیسل مرغ خوشمزه در منزلمواد لازم شنیسل مرغفیله مرغ :•: ۳ عددنمک و فلفل :•: به مقدار لازمپیاز :•: ۱ عددروغن سرخ کردنی :•: ۲ قاشق غذاخوریآرد ساده و آرد سوخاری :•: به مقدار لازمتخم مرغ :•: ۲ عددادویه مخلوط :•: به مقدار لازمگوجه فرنگی و جعفری :•: برای تزییندستور آشپزی و پخت شنیسل مرغ خوشمزه در منزلطرز تهیه شنیسل مرغبرای تهیه شنیسل مرغ ابتدا پیاز را رنده کنید تا آب پیاز خارج شود سپس فیله های مرغ را به صورت عمودی برش دهید و نیم ساعت داخل نمک ، فلفل ، ادویه و پیاز قرار دهید.رنده کردن پیاز برای اینست که آب پیاز مرغ را بسیار ترد و خوشمزه می کند و بوی مرغ را کامل از بین می برد.اگر مرغ ها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود غذای شما خوشمزه تر میشود بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید.داخل تابه روغن ریخته و بگذارید داغ شود. سپس فیله های مرغ را به آرد ساده آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید و داخل تابه بگذاریدتا هر دو طرف آن سرخ شود.در صورت تمایل مرغ را بعد از کوبیدن ابتدا نیم پز کرده و بعد در مواد غلطانده و سرخ نمایید.برای خوشمزه تر شدن شنیسل مرغ مقداری زعفران پودری به آرد سوخاری اضافه کنید. در آخر آن را با جعفری و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو نمایید.شنیسل مرغ یکی از مجلسی ترین غذاهایی است که می توانید با مرغ تهیه کنید و برای مجالس خود استفاده نمایید.آموزش کامل طرز تهیه شنیسل مرغ خوشمزه و خانگی سریع و ساده ۳٫۹ ۶۸