آموزش طرز تهیه عدس پلو مجلسی و ساده خوشمزه با گوشت و کشمش

طرز تهیه عدس پلوآموزش آشپزی و دستور پخت عدس پلو مجلسی و بسیار خوشمزهمواد لازم عدس پلوبرنج :•: ۳ پیمانهعدس :•: ۱ پیمانهگوشت :•: ۲۰۰ گرمکشمش :•: ۲۰۰ گرمزعفران :•: به مقدار لازمپیاز داغ :•: به میزان کافینمک و روغن :•: به مقدار لازمآموزش آشپزی و دستور پخت عدس پلو مجلسی و بسیار خوشمزهطرز تهیه عدس پلوبرای تهیه عدس پلو ابتدا عدس را در آب میریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزد ، توجه داتشه باشید که اگر عدس بیش از حد بپزد حالت خود را از دست می دهد و دفرمه می شود.سپس برنج را می شوییم و به عدس اضافه می کنیم به صورتی که یک بند انگشت روی برنج و عدس ، آب قرار بگیرد.نمک و روغن را نیز اضافه می کنیم و زمانی که آب روی عدس پلو کشیده شد آنرا دم می گذاریم. برای تهیه مواد روی عدس پلو ، گوشت چرخ کرده و نمک را با یک فنجان آب و مقداری روغن می پذیرم و کمی تفت می دهیم.کشمش ها یک ربع داخل آب قرار می دهیم تا خیس بخورند ، سپس آبکش می کنیم و در ماهیتابه تفت می دهیم. مقداری از عدس پلو را با زعفران قاطی می کنیم و پلوی زعفرانی را با پیاز داغ ، گوشت چرخ کرده و کشمش مخلوط می کنیم و هنگام سرو برای تزیین و طعم بهتر روی عدس پلو می ریزیم.برای تهیه عدس پلو برای تعداد نفرات بیشتر به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم برنج و میزان عدس یک سوم میزان برنج است. عدس پلو بیشتر در مراسمات نذری به صورت تعداد بالا پخته می شود.ایده برای تزیین عدس پلوتزیین عدس پلو با عدس های پخته شده و گوشت های قلقلی و خوشمزهتزیین عدس پلو به شکل گل سه رنگ با گوشت و  پلو زعفرانی ۴٫۲ ۸۲

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *