آموزش کامل طرز تهیه پاکورا غذای هندی پاکستانی تند و خوشمزهدستور آشپزی و طرز پخت پاکورا غذای هندی خوشمزهمواد لازم برای پاکورا پاکستانی آرد سفید :•: ۴/۱ لیوانآرد نخود :•: ۴/۳ لیوانپیاز نگینی شده ریز :•: ۲ عدد بزرگفلفل سبز تند ریز شده :•: ۱ یا ۲ عددگشنیز ریز شده :•: ۴/۱ لیوانشوید ریز شده :•: ۴/۱ لیوانتره فرنگی ریز شده :•: کمیبیکینگ پودر :•: ۱ قاشق مرباخوریزردچوبه :•: ۱ قاشق چایخورینمک :•: به مقدار لازمآب :•: ۳/۱ لیوانروغن برای سرخ کردن :•: به مقدار لازمدستور آشپزی و طرز پخت پاکورا غذای هندی خوشمزهطرز تهیه پاکورای هندیبرای تهیه پاکورا ابتدا آرد سفید ، آرد نخود ، بیکینگ پودر ، نمک ، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید. پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.سپس مواد را با قاشق هم بزنید. سبزیجات ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته در ماهیتابه ریخته تا در روغن فراوان سرخ شود.بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید. پاکورا را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.این غذای خوشمزه در خوزستان و جنوب کشورمان از غذای پر طرفدار است که مانند سمکبوسه و فلافل در دکه های فلافلی تهیه می شود.آموزش کامل طرز تهیه پاکورا غذای هندی پاکستانی تند و خوشمزه ۴٫۱ ۹۱