آموزش کامل طرز تهیه آش شله قلمکار مجلسی و خوشمزه اصل و نذری

طرز تهیه آش شله قلمکارآش شله قلمکار یکی از آش های سنتی و معروف ایرانی است که پخت آن کمی مشکل است ولی طرفداران خاص خودش را دارد. آش شله قلمکار در مراسم مذهبی هم تهیه و پخش می شود. در ادامه با آموزش این آش خوشمزه با می پاتوق همراه باشید.مواد لازم آش شوله قلمکار«« گوشت بدون استخوان :•: نیم کیلو »»«« سبزی :•: جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید »»«« نخود و لوبیاچیتی :•: از هرکدام یک فنجان »»«« برنج :•: یک فنجان »»«« پیاز متوسط :•: ۴ عدد »»«« روغن :•: نصف فنجان »»«« نعناع داغ :•: به مقدار لازم »»«« نمک و فلفل :•: به اندازه دلخواه »»آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شله قلمکار مقوی و خوشمزهطرز تهیه آش شله قلمکاربرای تهیه آش شله قلمکار ابتدا حبوبات را برای گرفتن نفخ انها یک روز قبل شسته و خیس کنید. بهتر است هر چند ساعت یک بار آب حبوبات را عوض کنید.سپس آنها را داخل قابلمه ای پر از آب بریزید و بگذارید بپزید. توجه داشته باشید باید طوری حبوبات را بپزید که زیر دندان سفت نباشند.پیاز را خلال کرده و آن را کمی سرخ کنید. گوشت را قطعه قطعه کرده با پیاز کمی تفت دهید و با ۳ لیوان آب داغ بگذارید تا کاملاً پخته شود.بعد از پخته شدن گوشت آن را با گوشتکوب خوب بکوبید تا له شود و دوباره آن را به آش که حبوبات ، نمک ، فلفل ، برنج و سبزی خرد شده را هم به آن اضافه کرده اید، بیفزاییدو مانند حلیم گندم مرتب به هم بزنید تا آش شله قلمکار ته نگیرد و جا بیفتد. پس از آماده شدن آش شله قلم کار ، آن را در ظرف بزرگی کشیده و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.آموزش کامل طرز تهیه آش شله قلمکار مجلسی و خوشمزه اصل و نذری ۴٫۳ ۱۰۹

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *