آموزش کامل طرز تهیه آش جو با کشک بدون گوشت خوشمزه و مقویآموزش آشپزی و دستور تهیه آش جو سنتی خوشمزهمواد لازم برای آش جوبلغور جو •°• یک پیمانهلوبیاچیتی •°• ¼ پیمانهنخود •°• ی¼ پیمانهعدس •°• ¼ پیمانهبرنج •°• ¼ پیمانهپیاز •°• دو تا درشتسبزی آش •°• نیم کیلوکشک •°• ۲ فنجوننمک و زردچوبه و نعناء خشک •°• به میزان دلخواهآموزش آشپزی و دستور تهیه آش جو سنتی خوشمزهطرز تهیه آش جوبرای تهیه آش جو ابتدا تمام حبوبات رو خیس کرده و بعد از چند ساعت می پزم.(بلغور و برنج رو با هم و نخود و لوبیا و عدس رو باهم). اگه جدا جدا هم بپزید مشکلی پیش نمی یاد.البته باید حبوبات رو از قبل داخل آب بخیسونیم تا کاملا نفخشون از بین بره و سریع تر پخته بشن.پیازها رو نگینی خرد می کنم و تو قابلمه با روغن سرخ می کنم. وقتی کاملاْ طلائی شدن، از روغن می کشم و تو یه بشقاب می ریزیم.تو باقیمانده روغن کمی نعناء خشک و زردچوبه می ریزم ، عطر نعناء که بلند شد ، ۴ لیوان آب به همراه تمام مواد پخته شده را در قابلمه ریخته و در قابلمه رو می بندم تا آب جوش بیاد.وقتی جوش اومد سبزی رو می ریزم. تا زمانی که آش جا بیفته هر چند وقت یه بار هم می زنم تا ته نگیره.وقتی آش جا افتاد یه فنجون کشک رو می ریزم و هم می زنم و این موقع است که نمک آش را اندازه می کنم.من همیشه وقتی زیر قابلمه رو خاموش می کنم، پیاز داغ رو بهش اضافه می کنم تا عطرش نره. نصف پیازداغ رو می ریزم تو آش و بقیه رو واسه تزئین می ذارم.آموزش کامل طرز تهیه آش جو با کشک بدون گوشت خوشمزه و مقوی ۳٫۹ ۱۳۴