آموزش طرز تهیه پینچیتو مرغ جوجه کباب اسپانیایی خوشمزه و مجلسیآموزش آشپزی و دستور تهیه جوجه کباب اسپانیایی پینچیتو مرغمواد لازم جوجه کباب اسپانیاییپودر زیره :•: نصف قاشق چایخوریپودر تخم گشنیز :•: نصف قاشق چایخوریسیر :•: ۲ حبه ، ساطوریپاپریکا :•: یک قاشق چایخوریپودر آویشن :•: نصف قاشق چایخوریآبلیمو :•: ۲ قاشق غذاخوریروغن زیتون :•: ۲ قاشق غذاخوریسینه مرغ :•: ۵۰۰ گرمنمک و فلفل :•: به میزان لازمآموزش آشپزی و دستور تهیه جوجه کباب اسپانیایی پینچیتو مرغطرز تهیه جوجه کباب اسپانیاییبرای تهیه پینچیتو مرغ ابتدا ادویه ها را با آبلیمو ، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید. سینه مرغ را به اندازه مکعب های ۲ سانتی متر خرد کنید و هر دو ، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید.سیخ های مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعم دهنده را روی آن بریزید. حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.سیخ های کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده می کنید سیخ ها را در سینی فر نسوز چیده و ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد آن را بپزید.می توانید به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید. بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغ ها بدهید. پینچیتو مرغ یک کباب اسپانیایی می باشد.آموزش طرز تهیه پینچیتو مرغ جوجه کباب اسپانیایی خوشمزه و مجلسی ۴٫۳ ۱۶