آموزش طرز تهیه کوردن بلو با پنیر چدار خوشمزه و مخصوص با کالباسدستور آشپزی و طرز پخت کوردن بلو با پنیر چدار خوشمزهمواد لازم برای تهیه چیکن کوردن بلو با پنیر چدارسینه مرغ و پیاز :•: از هر کدام یک عددپنیر چدار :•: سه قاشق غذاخوریکالباس :•: سه ورقپودر نشاسته ذرت :•: دو قاشق غذاخورینمک و فلفل و روغن :•: به میزان لازمتخم مرغ :•: دو عددپودر سوخاری :•: پنج قاشق غذاخوریطرز تهیه چیکن کوردن بلو با پنیر چداربرای تهیه کوردن بلو با پنیر چدار ابتدا سینه مرغ را سه ورق کرده و در پیاز خرد شده، نمک و فلفل به مدت سه ساعت می خوابانیم. بعد سینه ها را با بیفتک کوب می کوبیم تا به صورت ورقه بزرگ در آید. کالباس و پنیر چدار را در وسط سینه قرار داده و مانند یک کتلت می بندیم و آن را در تخم مرغ زده شده، پودر نشاسته ذرت و پودر سوخاری فرو می بریم. این عمل را چند بار تکرار کرده و بعد در روغن سرخ می کنیم.آموزش طرز تهیه کوردن بلو با پنیر چدار خوشمزه و مخصوص با کالباس ۴٫۲ ۲۷