طرز تهیه بابا غنوش و نکات پخت بابا غنوج غذای خوشمزه لبنانی

طرز تهیه بابا غنوشبابا غنوج یا بابا غنوش یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای لبنانی است که به خاطر طعم خوبش در کشورمان فرا گیر شده است. این غذای خوشمزه مانند میرزا قاسمی با بادمجان کباب شده تهیه می شود. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه بابا غنوش با پاتوق من همراه باشید.مواد لازم بابا غنوشبادمجان۱ کیلوگرمارده۲ قاشق غذاخوریلیموترش۱ عددجعفری خرده شده۱ قاشق غذاخوریسیر۴ حبهنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمطرز تهیه بابا غنوشبرای تهیه بابا غنوش بادمجان را تمیز کرده، چند قسمت آن را با چنگال سوراخ کنید و با پوست داخل فر بگذارید تا تنوری شود.سیر را داخل فویل پیچیده در فر قرار دهید تا کمی پخته شود. بادمجان ها را از فر بیرون آورده، پوست آن را کنده و به همراه سیر پخته شده کاملا له کنید.در انتها ارده، جعفری، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. باباغنوش را در ظرفی ریخته و با جعفری و لیموترش تزیین کنید.پیشنهاد مدیر : کوبه لبنانی » میرزا قاسمی » کشک و بادمجان » حلیم بادمجان ۳٫۶ ۴۰

ادامه مطلب در mepatogh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *